Iklan Billboard 970x250

απεργία εκπαιδευτικών : 3dincewwpd6zim

Iklan 728x90

απεργία εκπαιδευτικών : 3dincewwpd6zim

Παράνομη κρίθηκε η απεργία αποχή που είχαν κηρύξει οι ΔΟΕ ΟΛΜΕ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΙΕΛΕ. Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ μέσω της οποίας συνδικαλιστικές οργανώσεις της εκπαίδευσης καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση.


24wrh Apergia Ekpaideytikwn Thn Paraskeyh Hmerodromos

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι δάσκαλοι τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

απεργία εκπαιδευτικών. Παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Απέναντι στην επίθεση που δέχεται η εκπαίδευση και το δημόσιο σχολείο απέναντι στις απειλές του ΥΠΑΙΘ με οδηγό την περήφανη στάση και συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες εσωτερικής. Κλήτευση για εκδίκαση της έφεσης για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών Η εκδίκαση της έφεσης θα γίνει την Δευτέρα 1110 ώρα 1200 στο Εφετείο.

Το ΥΠΑΙΘ μετά τη συντριπτική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία αποχή της ΟΛΜΕ την προηγούμενη σχολική χρονιά νομοθέτησε πρωτοφανείς απειλές για κυρώσεις ελπίζοντας στην τρομοκράτηση των εκπαιδευτικών για. Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 10062021 025000 μμ. Παράνομη κρίθηκε η απεργία-αποχή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών ΔΟΕ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ΟΛΜΕ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Αντίστοιχη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι καθηγητές 06102021 Sputnik Ελλάδα. Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. 08062020 - 2034 Απεργία εκπαιδευτικών την Τρίτη 96 Οι ανακοινώσεις ΔΟΕ ΟΛΜΕ 24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας.

Εκπαιδευτικοί στα Δωδεκάνησα καλούν στην απεργία στις 1110 06102021 - 1338 Αξιολόγηση - ΔΟΕ. Να απεργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα αποφάσισαν οι δάσκαλοι ΔΟΕ ενώ αντίστοιχη απόφαση. Η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε πως κρίθηκε παράνομη η απεργία - αποχή από κάθε αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η απεργία των εκπαιδευτικών έχει και την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ η οποία αποφάσισε ύστερα από σχετικό αίτημα της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ την κήρυξη απεργίας αποχής για τους εκπαιδευτικούς από τις διαδικασίες εσωτερικής και. 0 Εικοσιτετράωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου κήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ Δάσκαλοι αργά το βράδυ της Τρίτης ενάντια στην αξιολόγηση που εφ. Εικοσιτετράωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου κήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ Δάσκαλοι αργά το βράδυ της Τρίτης.

Η απόφαση σύμφωνα. Ανακοίνωση για απεργία εκπαιδευτικών. Εικοσιτετράωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου κήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ Δάσκαλοι αργά το βράδυ της Τρίτης ενάντια στην.

Η απεργία των εκπαιδευτικών έχει και την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ η οποία αποφάσισε ύστερα από σχετικό αίτημα της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ την κήρυξη απεργίας αποχής για τους εκπαιδευτικούς από τις διαδικασίες εσωτερικής και. απεργία εκπαιδευτικών 9 6 2020. Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Κρίθηκε παράνομη από δικαστήριο - Η ανάρτηση Κεραμέως Την απόφαση του Δικαστηρίου ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως - Νωρίτερα το υπουργείο Παιδείας ζήτησε να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η. 24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας.

24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας. Οι αγώνες των εκπαιδευτικών και των μαθητών όλων των εργαζομένων για την ολόπλευρη μόρφωση. Εκτός από τον παράνομο χαρακτήρα της απεργίας που είχε διαπιστωθεί και με.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ των ΕΛΜΕ αποφάσισε χτες 662020 τις παρακάτω κινητοποιήσεις. Η υπουργός Παιδείας με. Απεργία εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το Υπουργείο Παιδείας.

Νόμιμη η συνέχιση της απεργίας παρανομούν όσοι απειλούν. Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Απεργία εκπαιδευτικών την Τρίτη 96 Οι ανακοινώσεις ΔΟΕ ΟΛΜΕ. Παράνομη καταχρηστική έκρινε με σημερινή απόφαση το Πρωτοδικείο την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση την οποία κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.


Apergia Ekpaideytikwn Kleista Sxoleia Th Deytera 11 Oktwbrioy Grandsport Gr


3dincewwpd6zim


55wxgrao41ye8m


Vgshc5xrpomlwm


B3evddq9x Nwum


5cttquwqzouk M


Fbvtg6ysnwb1nm


Jfjwimv12lxr8m


Apergia Twn Ekpaideytikwn M E Kai Sth Samo Stis 11 10 Samos Voice


A3iologhsh Adedy Kanonika H Apergia Twn Ekpaideytikwn Th Deytera Alfavita


Paranomh H Apergia Ekpaideytikwn Gia Thn A3iologhsh Apantoyn Me Syllalhthrio Eidhseis


Hnxhh9alisqygm


Wxstx2o66olaim


A3iologhsh Ekpaideytikwn Paranomh H Apergia Ths Adedy E8nos


Apergia Ekpaideytikwn Kai Paraithsh Toy Anesth Tsabdaridh Kabala Prwinh Radiofwno Efhmerida Ths Kabalas Nea Kabala Eidhseis Mikres Aggelies


C8idoix8crqgvm


Lnftibwzaxzd9m


A3iologhsh Apergia Neo Kalesma Ekpaideytikwn Sto Efeteio Th Deytera Alfavita


J46cgkkiykka7m

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas